Stepnote Publishing

Stepnote driver också ett musikförlag som primärt fokuserar på att publicera dansk populärmusik i notform och på att skapa nytt och innovativt undervisningsmaterial i tätt samarbete med professionella och innovativt tänkande musiker och musikundervisare.

 

Vi har publicerat noter för en rad danska konstnärer, bland annat tv-2, Rasmus Seebach, Rasmus Walter och Carpark North samt publicerat noter til musiken för flera julkalendrar, som t.ex. Jul på Slottet och Tidsrejsen.

 

Utöver notpubliceringar ger vi också ut musikläroböcker med speciell fokus på nya och innovativa vinklar och som inkluderar den senaste danska populärmusiken, då vi tror att det motiverar eleverna bättre med tanke på inlärning och lust att musicera.
 
Mission/Vision
Vårt mål och vision med förlagsverksamheten är att publicera så mycket som möjligt av den fantastiska danska musiken i form av noter och inlärningsmaterial.

 

För tillfället är det tunnt med dansk populärmusik i notboksform och läroböcker, och det har det varit i alltför många år.
Det är vi i gång med att ändra på med en ny och radikalt annorlunda förrättningsmodell och approach än övriga förlag och målet är att få publicerat så mycket som möjligt.


Om du är intresserad av att höra vad Stepnote Publishing kan göra för dig, har en väldigt god ide till publiceringar, eller om du är en av de konstnärer eller band som har många fans utan att din musik kommer ut på förlag, så kontakta då oss för att ta ett snack - allt är av intresse, så tveka inte att höra av dig :-)


Ring till Bo Lauenborg på +4529807183 eller maila oss på info@stepnote.dk

 

Du kan se våra publikationer här