Julklappsidéer för barn och tonåringar - Early Black Friday erbjudan

Skapad den

Det väller in på vårt lager med julklappsidéer till nästa jul och det firar vi med att köra fina kampanjpriser på dem.

Den här gången listar vi nedan några julklappsidéer från Mackie till barn och tonåringar som redan spelar och utforskar musik.

 

CREATOR BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie

Mackie Creator Bundle är den ultimata installationen för innehållsskapare, poddsändare, streaming och mer. Den är inte bara perfekt för din skrivbordsinställning, den är extremt enkel att ta med på språng. EM-USB-mikrofonen ansluts direkt till din dator via höghastighets-USB-C och fångar allt med perfekta detaljer, ingen EQ krävs. Du får också 2 professionella sätt att övervaka för både liveproduktion och redigering.

MC-100 hörlurar ger den tydliga ljud- och brusisoleringen du behöver för att vara på plats. För att redigera eller bara umgås levererar våra mycket älskade CR3-X-monitorer professionellt ljud i studiokvalitet så att du kan vara säker på att dina tittare eller lyssnare får en välbalanserad mix.

Pris per stycket:

2.457,00 SEK 3.070,00 SEK

Køb/læs mere her

Nedsat bestseller - udløber 15.11

 

CREATOR BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie

 

 

 

 

STUDIO BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie

 

Mackie Studio-paketet innehåller inte bara alla verktyg du behöver för att skapa och mixa professionella inspelningar, det ger dig utrymme att växa. Som det centrala navet i din installation är Big Knob Studio ditt ljudgränssnitt, monitorkontroll, hörlursförstärkare, talkback och mycket mer. Massor av ingångar och utgångar gör det enkelt att utöka din utrustningsarsenal. EM-91C kondensatormikrofon är utmärkt för att fånga sång med fantastiska detaljer medan den dynamiska mikrofonen EM-89D är mångsidig nog att fånga även de mest högljudda källorna. MC-100 hörlurar ger den tydliga ljud- och brusisolering du behöver när du spårar. För redigering eller bara umgänge ger våra älskade CR3-X-monitorer professionellt ljud i studiokvalitet.

 

Pris per stycket:

4.822,00 SEK 6.028,00 SEK

Køb/læs mere her

Nedsat bestseller - udløber 15.11

STUDIO BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie

 

PERFORMER BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie

 

Mackie Performer Bundle är perfekt för sångare, karaoke, soloartister och mer som behöver enkel mixning och pålitliga, fantastiskt ljudande mikrofoner. ProFX6v3-mixern har Onyx™-mikrofonförstärkare med ultralågt brus, 24 inbyggda effekter och USB-inspelning och uppspelning.

De dynamiska mikrofonerna EM-89D är bra för en mängd olika källor, inklusive sång, instrument och mer. För att få in ditt ljud helt rätt ger MC-100 professionella hörlurar klart ljud med utmärkt brusisolering. Från scenen till hemmastudion, Mackie Performer Bundle ger dig verktygen för att alltid låta ditt bästa.

 

Pris per stycket:

2.858,00 SEK 3.572,00 SEK

Køb/læs mere her

Nedsat bestseller - udløber 15.11

PERFORMER BUNDLE/Pakketilbud fra Mackie