De 5 mest populära ukulelerna

Skapad den

Ukulelen är en mycket populär julklapp till både barn, ungdomar och vuxna.

De är lätta och roliga att spela på. Överkomligt i pris. Låter bra. Det finns många vackra, roliga, fantasifulla och vackra modeller.

De finns i flera storlekar och både med och utan mikrofon

Här kan du se de 5 som mest sannolikt ligger under granen. Topp 5 av populära ukulele.

1.

Skull Ukulele fra Mahalo

Allvarliga instrument och roliga mönster
Ett bra sätt att börja spela ukulele.

Pris per stycket:

465,00 SEK 516,00 SEK

Köp och läs mer här

 

 

 

2.

Mahalo Ukulele pakke med Java Sopran Ukulele - Trans Brown

Mahalo Essentials Ukulele Pack är lysande för nybörjare som vill lägga till en högkvalitativ ukulele till sin samling till ett överkomligt pris.

Kärnan i paketet är en bra spelande Java-serie ukulele byggd av Indonesiens bästa trä: en rik natokropp med välvd rygg och en mahognyhals med greppbräda i teak.

En avancerad GraphTech NuBone XB-sadel förbättrar ton och sustain, medan Aquila Super Nylgut-strängar producerar ett fylligare, starkare och mer balanserat ljud som du aldrig kan förvänta dig till det här priset.

Paketet innehåller också högkvalitativa tillbehör, inklusive en clip-on-tuner, plektrum, reservset av Aquila med Nylgut-strängar, väska, användarmanual, klistermärke samt video- och e-boknedladdning.

Pris per stycket:

692,00 SEK 786,00 SEK

Köp och läs mer här

 

 

 

 

 

 

 

3.

Flight Travel Ukulele Sakura + gig bag TUS32 ABS

Flight Travel Series är ett helt unikt utbud av ukulele. De är tillverkade nästan helt av ABS-plast, men med en träskiva. Denna modell är en del av Art Range som innehåller några vackra och unika mönster som verkligen får sortimentet att sticka ut från mängden. Den har en lindplywoodskiva. Den välvda baksidan, plastkroppen möjliggör fantastisk ljudprojektion, men också fantastisk hållbarhet. Det finns ingen bindning mellan kroppen och nacken, som också är av plast och därför inte kommer att böjas. Denna ukulele är perfekt för nybörjare, för spelare som behöver en bärbar uke men också för spelare som letar efter något lite annorlunda.

Pris per stycket:

708,00 SEK 786,00 SEK

Köp och läs mer här

 

 

 

4.

Mahalo Java Series Concert Electro Ukulele - Vintage Natural Med Gig Bag

Exotiska nato-kroppar är noggrant utformade med unika tonförbättrande egenskaper och matchas med mahognyhalsar och greppbrädor i teak för att återge enastående tonkvalitet och projektion.

En distinkt, högkvalitativ genomskinlig finish appliceras på varje Mahalo Java Series ukulele för att avslöja den inneboende skönheten och kvaliteten hos de naturliga tonskogarna och förstärka varje musikalisk nyans.

Komplett med Mahalo bärväska, Mahalo Java Series ukuleles har en välvd rygg och Graph Tech NuBone XB brosadlar för att öka projektionen och basresponsen. Aquila Super Nylgut-strängar är utrustade för att producera ett fylligare, starkare och mer balanserat ljud, rikt på tonala övertoner.

Pris per stycket:

1.111,00 SEK 1.262,00 SEK

Köp och läs mer här

 

 

 

5.

Elise Ecklund Sunset Travel/rejse Sopran Ukulele

"Det är något riktigt magiskt med en solnedgång. Oavsett var du befinner dig i världen kan du beundra de vackra färgerna som strömmar över himlen. De gånger jag har sett en solnedgång över bergen har jag känt mig äventyrlig, fri, inspirerad och en känsla av frid. Jag ville fånga den här känslan på en ukulele. Denna sopran travel uke är för musikälskare på alla nivåer, oavsett om du precis har börjat eller har spelat i flera år.

 

Pris per stycket:

767,00 SEK 872,00 SEK

Köp och läs mer här