Du kan fortfarande få 10%

Skapad den

Fortfarande 10 % rabatt på alla icke nedsatta varor!

Nu är det bara en vecka kvar med rabattkod för alla icke nedsatta varor!! Både instrument, noter och tillbehör.

Hela februari har vi haft 10 % rabatt på allt som inte redan är nedsatt.

Det är nu du ska ta chansen. Köp det du behöver - eller skulle ha köpt senare.

 

"Så här gör du."

Du behöver inte ens anmäla dig till vårt nyhetsbrev, men du kan om du måste :-) Det kan du gøra här

Ange bara koden: 10procentfeb24 i korgen och få 10 % rabatt!

Se hur du lägger till koden här

 

Utnyttja möjligheten att få nedsatt pris på varor som normalt inte är rabatterade!

Se nedan och dra själv av 10 % från priset!!

Se till exempel dessa kvalitetsinstrument:

 

 

 

Santana Classical 18 SA spansk gitar satin

 

Santana är en av de mest populära gitarrerna i Skandinavien när det gäller välbyggda och rimligt prissatta gitarrer för nybörjare såväl som för lätt övade. Santana-gitarrer utvecklas och designas i Danmark och tillverkas i öst på en av de äldsta och mest respekterade gitarrfabrikerna. Santana-gitarrer är skapade med förståelse för vad gitarristen behöver och genomgår en mycket strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att du får en väl fungerande och bra klingande gitarr för dina pengar.

Santana 18 är en nylonsträngad klassisk gitarr i normal storlek. Gitarren är tillverkad med en laminerad granlock och botten och sidor av laminerad mahogny. Gran ger klarhet, glans och dynamik i ljudet medan mahogny på botten och sidor ger lite värme och balans till gitarrljudet samtidigt som det ökar gitarrns motståndskraft mot temperatur- och luftfuktighetssvängningar. Modell 18 är särskilt lämplig för nybörjaren som söker en lättspelad och välklingande spansk gitarr som man kan ha glädje av under många år.

Pris per stycket:

2.062,00 SEK

Läs mer här

 

 

NUX DM-210 Electronic Drumkit

NUX DM-210; elektroniskt trumset; Du kan placera det var som helst. Du kan öva i ditt rum och sedan enkelt placera det på scenen eller i studion också. NUX DM-210 är lätt att transportera och installera, du kan också ansluta den till en PA och justera ljuden på dess ljudmodul, vilket gör det möjligt att anpassa den till alla musikstilar och användningsområden och därmed berika din scenframträdande med olika ljud. I studion ger den dig ett obegränsat antal mixar och ytterligare bearbetning av dina inspelningar, så att du enkelt kan anpassa dig till situationen på scenen. NUX DM-210 möjliggör träning även på kvällen, eftersom du kommer att kunna använda den med hörlurar. Trummash pads ger dig å andra sidan den bästa känslan av riktiga trummor som du någonsin har varit van vid.

Du närmar dig att bli en trummästare! Fortsätt med DM-210.

 

Pris per stycket:

6.818,00 SEK

Läs mer här

 

 

 

 

 

 

HOHNER ALEGRA Sopranblockflöjt Barock Fingersättning

Luksus sopranblockflöjten i trä

Den har utvecklats speciellt för musikundervisning. Det optimerade hålavståndet är särskilt bra för barnhänder. Det smala munstycket ger en behaglig spelkänsla. Den mycket stabila stämningen gör det lättare att spela noter rent. Detta är en stor fördel, speciellt när man spelar i grupp. Och slutligen, det varma, mjuka ljudet av Alegra ger dig en underbar introduktion till musikens värld.

Som en speciell innovation är HOHNER den första tillverkaren som introducerar ett plasthuvud som har en antibakteriell effekt. Detta har visat sig minska tillväxten av bakterier. Tillsammans med konventionell rengöring ökar denna effekt avsevärt instrumentets hygien. Den tredelade Alegra-modellen är den första sopranblockflöjten på marknaden i tredelad trä- och plastdesign. Ditt Hohner-team önskar dig mycket roligt att skapa musik.

Pris per stycket:

475,00 SEK

Läs mer här

 

The Harry Potter Piano Anthology

Förflytta dig till den magiska världen av Harry Potter med denna fantastiska samlarutgåva av pianosamling. Med en exklusiv, skräddarsydd omslag av MinaLima, det grafiska designstudion bakom Trollkarlsvärlden, med speciell guldprägling och en skattkista av magiska illustrationer. Denna ultimata samling av Harry Potter-pianomusik är den perfekta presenten för pianister och Potterheads lika!

Harry Potter Piano Anthology innehåller 56 av de största och bästa musikaliska teman från Harry Potter- och Fantastiska vidunder-filmerna, arrangerade för piano på mellannivå. Från de mest älskade John Williams-melodierna Hedwig's Theme och Harry's Wondrous World till The Crimes of Grindelwald och Dumbledore's Theme från Fantastiska vidunder-filmerna, har denna bok skapats för pianister att njuta av och återvända till om och om igen.

Pris per stycket:

470,00 SEK

Läs mer här

 

 

Yiruma: River Flows in You (Easy Piano)

 

Pris per stycket:

95,00 SEK

Läs mer här

 

 

 

The Little Black Songbook Of Country

 

En fickstor samling av låtar av de största namnen inom countrymusiken, presenterad i ackordsångboksformat, med ackordsymboler, gitarrackordboxar och fullständiga låttexter.

Pris per stycket:

247,00 SEK

Läs mer här